Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Αξιολογηστε και ενεργηστε
  3. Quick scan

QUICK SCAN

Το εργαλείο WOD® Quick Scan σας επιτρέπει να αξιολογήσετε την ψυχοκοινωνική ατμόσφαιρα στον οργανισμό σας ή σε μια συγκεκριμένη ομάδα πολύ γρήγορα.

Το WOD® Quick Scan αποτελείται από μια επαρκώς μελετημένη και ψυχομετρικά τεκμηριωμένη επιλογή 20 ερωτήσεων από το WOD® Premium. Είναι ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να συμπληρωθεί.

Το WOD® Quick Scan σας δίνει μια γρήγορη επισκόπηση των πιο σημαντικών δεικτών ευεξίας των εργαζομένων σας, τόσο των θετικών όσο και των αρνητικών. Σας δίνει επίσης πληροφορίες για τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην εργασία που επηρεάζουν την ευεξία των εργαζομένων σας.
Εάν επιθυμείτε τη δική σας «γρήγορη σάρωση», πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, η Pulso θα σας καθοδηγήσει στον καθορισμό του μοντέλου και των ερωτήσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση, ρίξτε μια ματιά στην πλήρως προσαρμοσμένη προσέγγισή μας.
Το WOD® Quick Scan σας μπορεί να χρησιμεύσει ως σκαλοπάτι για την εκτέλεση μιας πιο περίπλοκης ανάλυσης με το WOD® Premium ή μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης για την υλοποίηση μιας έρευνας βαρόμετρου με το WOD® Barometer.
Τα αποτελέσματα της «γρήγορης σάρωσης» WOD® παρουσιάζονται σε έναν διαδραστικό και οπτικά ελκυστικό πίνακα ελέγχου αναφορών.
Οι έμπειροι σύμβουλοι της Pulso σας καθοδηγούν και σας υποστηρίζουν σε όλη τη διαδικασία του έργου σας, από την αρχή έως το τέλος.

Διαβάστε περισσότερα για το WOD®.
Διαβάστε περισσότερα για τη μέθοδο και την προσέγγισή μας.

 

 

JUST ASK !

A question, a particular request or a demonstration

+