Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. START TO CAN

START TO CAN

Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

Το Start to Can υποστηρίζει τους νέους στον καθορισμό στόχων στη ζωή και στη λήψη των κατάλληλων μέτρων για την επίτευξη αυτών των στόχων. Επικεντρώνεται κυρίως σε εκείνους που κάνουν τη μετάβαση από το σχολείο στην εργασία, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί χρήσιμο για τους νέους γενικά και σε συναφή πλαίσια όπως η εκπαίδευση, το κοινωνικό πλαίσιο, ο ελεύθερος χρόνος, ο εθελοντισμός, κ.α.. Το εργαλείο στοχεύει να δώσει στους νέους ενήλικες αυτονομία και αυτοδιαχείριση, παρακινώντας τους και δίνοντάς τους δεδομένα για διάφορους σχετικούς τομείς: ζωή, σχέσεις, υγεία, οικονομικά, εκπαίδευση, ελεύθερος χρόνος, εργασία και εαυτός.
Το Start To Can βασίζεται στις αρχές της παρακινητικής και προσανατολισμένης στη λύση καθοδήγησης, στην οποία η κοινωνική υποστήριξη είναι κεντρικής σημασίας.
Το εργαλείο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο ενός διακρατικού έργου του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, σε συνεργασία με τους φορείς GTB, UCLL και το Πανεπιστήμιο της Λαπωνίας, και σε συνδημιουργία, με τους νέους.

Θέλετε να βοηθήσετε τη νεότερη γενιά να καθορίσει και να επιτύχει ορισμένους στόχους ζωής χρησιμοποιώντας το εργαλείο Start to Can; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Start to Can;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +