Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. Safety Attitude Screening

Safety Attitude Screening

Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.   

Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την ασφάλεια στον οργανισμό σας προκαλούνται συχνά από τους ίδιους τους εργαζομένους σας. Τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να αποτρέψετε αυτούς τους κινδύνους είναι ανεκτίμητα.
Το Safety Attitude Screening (SAS) της Pulso χαρτογραφεί τόσο τις έκδηλες όσο και τις υπόρρητες  και υποσυνείδητες εργασιακές στάσεις των εργαζομένων και των υποψήφιων εργαζομένων στην εταιρεία σας. Πιο συγκεκριμένα το εργαλείο αυτό αξιολογεί τη στάση τους απέναντι στην ασφάλεια στην εργασία, μέσω online τεστ που ελαχιστοποιούν την επίδραση της κοινωνικής επιθυμητότητας.
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο SAS, μπορείτε να προσδιορίσετε το προφίλ κινδύνου των σημερινών και μελλοντικών εργαζομένων σας. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων και για την προώθηση της ασφαλούς συμπεριφοράς, αλλά και μιας νοοτροπίας ασφάλειας στην εργασία, μέσω δράσεων όπως η στοχευμένη επιλογή προσωπικού, η ευαισθητοποίηση, η κατάρτιση, η καθοδήγηση, κ.α.

Θέλετε να διερευνήσετε πώς το εργαλείο SAS μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους τρέχοντες και μελλοντικούς κινδύνους ασφάλειας στην εργασία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Safety Attitude Screening tool;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +