Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. RE-BOOST® App

RE-BOOST® App

Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost®!

Η εφαρμογή Re-Boost® υποστηρίζει τους εργαζόμενους στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής τους ευημερίας στην εργασία. Μέσω πολλών αυτοδιαγνωστικών τεστ, μπορούν να αποκτήσουν μια αντικειμενική εικόνα της ατομικής τους ευεξίας και εργασιακής εμπειρίας. Επιπλέον, λαμβάνουν εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις για να βελτιώσουν την ατομική ισορροπία στην ψυχοκοινωνική ευεξία. 
Εσείς ως εργοδότης μπορείτε παρακολουθείτε διακριτικά τον παλμό της επιχείρησης χάρη στον διαδικτυακό πίνακα ελέγχου στον οποίο παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του Re-Boost®. Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα του Re-Boost® συλλέγονται με συνεχή τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε την ευεξία και την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων σας ανά πάσα στιγμή.
Το Re-Boost® βασίζεται στο WOD® και αποτελείται από 13 ενότητες. Κάθε ενότητα αποτελείται από ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, από ανατροφοδότηση σχετικά με τα αποτελέσματα και από συμβουλές προσαρμοσμένες στα αποτελέσματα.
Η εταιρεία σας μπορεί να εφαρμόσει το Re-Boost® στο σύνολό του ή μπορεί να επιλέξει διαφορετικές ενότητες με την πάροδο του χρόνου. Οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια ενότητα θα συμπληρώσουν σε ποια χρονική στιγμή.
Το Re-Boost® μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μικτό τρόπο, σε συνδυασμό με προσωπική καθοδήγηση ή συμβουλευτική (EAP).

Θέλετε να μάθετε πώς η εφαρμογή Re-Boost μπορεί να κινητοποιήσει τους εργαζομένους σας και να ωφελήσει τον οργανισμό σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Re-Boost® app;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +