Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. APPA

APPA

Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Εργαζομένων (EAP) είναι μια ισχυρή και πολύτιμη συμβολή στην προσπάθεια κάθε εταιρείας να αυξήσει την ευεξία στην εργασία. Βέβαια, οι εργαζόμενοι δεν μπορούν πάντα να βρουν τον δρόμο για αυτό το ευρύ φάσμα προγραμμάτων υποστήριξης. Το APPA αποτελεί ένα προσβάσιμο, φιλικό προς τον χρήστη και αξιόπιστο κανάλι πρόσβασης στο EAP για την εταιρεία σας.
Στην πλατφόρμα του APPA, οι χρήστες μπορούν με εμπιστευτικό τρόπο να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια, να επιλέξουν οι ίδιοι έναν σύμβουλο με βάση διάφορα κριτήρια επιλογής, να κλείσουν απευθείας συνεδρίες συμβουλευτικής και να λάβουν γρήγορες και επιστημονικές συμβουλές, αλλά  και υποστήριξη στο πλαίσιο εξ αποστάσεως συνεδριών. Ο ιστότοπος του APPA είναι διαθέσιμος δωρεάν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θέλετε να μάθετε πώς η πλατφόρμα APPA μπορεί να μειώσει το κόστος στο υφιστάμενο EAP που έχετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Απλά ρωτήστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Happy Care;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +