Επικοινωνήστε μαζί μας

 1. Home
 2. Ψυχομετρικά εργαλεία
 3. STUDIES WITHOUT WORRIES

STUDIES WITHOUT WORRIES

Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.   

Η μελέτη μπορεί να είναι συναρπαστική και διασκεδαστική, αλλά μερικές φορές οι φοιτητές κολλάνε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας. Το Studies without Worries είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα αυτοβοήθειας για φοιτητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Το εργαλείο παρέχει στους φοιτητές καθοδήγηση για την αντιμετώπιση των ειδικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν. Τρεις τύποι μαθησιακών δυσκολιών μπορούν να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο: φόβος αποτυχίας, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αναβλητικότητα.
Μετά από ένα self-test, οι μαθητές λαμβάνουν προσωπικές συμβουλές. Στη συνέχεια, μπορούν να ξεκινήσουν με το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση, ανώνυμο και μπορεί να υλοποιηθεί με το δικό τους ρυθμό.
Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο ως αυτοβοήθεια όσο και σε μικτή μορφή, σε συνδυασμό με εποπτεία σε κολέγια και πανεπιστήμια.
Το Studies without Worries αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου Artevelde της Γάνδης, στο Βέλγιο.
Θέλετε να μάθετε πώς το εργαλείο Studies without Worries μπορεί να ενσωματωθεί στις δικές σας πρωτοβουλίες υποστήριξης των φοιτητών; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Απλα ρωτηστε !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Studies without Worries;

+

Ανακαλύψτε τα άλλα μας Ψυχομετρικά εργαλεία

 • APPA
  APPA

  Προωθείστε τη φιλική προς το χρήστη και αξιόπιστη πρόσβαση στο EAP της εταιρείας σας. Επιτρέψτε στους εργαζομένους σας να περιγράψουν το αίτημά τους για βοήθεια και να επιλέξουν τον δικό τους σύμβουλο.

  +
 • STUDIES WITHOUT WORRIES
  STUDIES WITHOUT WORRIES

  Βοηθήστε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο αυτοδιάγνωσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Βοηθήστε τη νεότερη γενιά να θέσει στόχους και να λάβει μέτρα για την επίτευξή τους. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία και την διαχείρισή του εαυτού τους.

  +
 • Safety Attitude Screening
  Safety Attitude Screening

  Προσδιορίστε τους πιθανούς κινδύνους στη συμπεριφορά των εργαζομένων, αλλά και των υποψήφιων εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια στην εργασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά τεστ που ελαχιστοποιούν τις κοινωνικά επιθυμητές απαντήσεις.

  +
 • ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ
  ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ

  Εκτιμήστε τον κίνδυνο επαγγελματικής εξουθένωσης εντός του οργανισμού σας, συνολικά και για κάθε μεμονωμένο εργαζόμενο, και λάβετε άμεσα σχόλια και συμβουλές.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να διαχειριστούν την ατομική τους ψυχοκοινωνική ευεξία και εγκαταστήστε ένα σύστημα συνεχούς ακρόασης με το Re-Boost!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Αυξήστε την ψυχική ανθεκτικότητα των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο e-learning για να αξιολογήσετε ποιοι τομείς έχουν μεγαλύτερη σημασία και να καταπιαστείτε πρώτα με αυτούς τους τομείς.

  +
 • WOD®
  WOD®

  Μετρήστε την ευεξία στην επιχείρησή σας με ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο έρευνας. Αξιοποιήστε τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του WOD ως σημείο εκκίνησης για βελτιστοποίηση.

  +