Επικοινωνήστε μαζί μας

  1. Home
  2. Αξιολογηστε και ενεργηστε
  3. Βαρομετρο

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ

Το WOD® Barometer της Pulso, μπορεί να χρησιμεύσει ως εργαλείο για μια στρατηγική συνεχούς ακρόασης του παλμού της επιχείρησής σας. Σας επιτρέπει να ακροάζεστε τον παλμό της ευεξίας των εργαζομένων σας και να παρακολουθείτε το σχέδιο δράσης σας αδιαλείπτως.

Το WOD® Barometer συνιστά πρακτικά μια έρευνα - βαρόμετρο που γίνεται επανειλημμένα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους - π.χ. κάθε τρίμηνο. Οι τακτικές μετρήσεις σας επιτρέπουν να αξιολογείτε το σχέδιο δράσης σας συνεχώς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το WOD® Barometer συχνά συνδυάζεται με μια ετήσια εις βάθος έρευνα, όπως μια ετήσια έρευνα δέσμευσης (WOD® Positive), μια ετήσια ανάλυση ψυχοκοινωνικού κινδύνου (WOD® PSRA) ή μια ετήσια ολοκληρωμένη έρευνα (WOD® Premium). Σας επιτρέπει να αξιολογήσετε το σχέδιο δράσης σας και να προσαρμόσετε γρήγορα τις ενέργειές σας εάν είναι απαραίτητο.

Οι ερωτήσεις του WOD® Quick Scan μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για την έρευνα -βαρόμετρο. Εάν το επιθυμείτε, είναι επίσης δυνατό να αναπτύξετε τη δική σας πλήρως προσαρμοσμένη έρευνα - βαρόμετρο. Η Pulso θα σας καθοδηγήσει στον καθορισμό του μοντέλου και των ερωτήσεων. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην πλήρως προσαρμοσμένη προσέγγισή μας.

Τα αποτελέσματα του WOD® Barometer παρουσιάζονται σε έναν διαδραστικό και οπτικά ελκυστικό πίνακα ελέγχου αναφορών.
Οι έμπειροι σύμβουλοι της Pulso σας καθοδηγούν και σας υποστηρίζουν σε όλη τη διαδικασία του έργου σας, από το Α έως το Ω.

Διαβάστε περισσότερα για το WOD®.
Διαβάστε περισσότερα για τη μέθοδο και την προσέγγισή μας
.
 

JUST ASK !

A question, a particular request or a demonstration

+